vrijdag, oktober 18, 2019
Voor meer tips en informatie kunt u op lees meer klikken ... (lees meer)sluiten
NIEUWE HARDWARE
 

PC Connected levert alle hardware (servers, computers en randapparatuur) die nodig is om uw computer- en/of communicatienetwerk optimaal te laten functioneren.
Wij bieden 2 jaar volledige garantie op alle door ons geleverde hardware. Een groot voordeel voor u is dat, indien er sprake is van een ’garantiesituatie’, de afhandeling altijd via ons loopt. U heeft dus één loket voor al uw servicevragen, dat is wel zo overzichtelijk.  

Veel van de servers en werkstations assembleert PC Connected zelf. Dat heeft twee grote voordelen: 1) Alle gebruikte onderdelen kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften waardoor de systemen vaak veel stabieler blijven. 2) Het betekent bovendien dat PC Connected de onderdelen altijd op voorraad heeft waardoor eventuele reparaties heel snel kunnen worden uitgevoerd.
Uiteraard wordt alle apparatuur uitgebreid getest voor het naar u toe gaat. Zo kunnen wij garanderen dat de geleverde producten optimaal werken. Hoewel wij elk gewenst merk kunnen leveren, kiezen steeds meer bedrijven voor ’maatwerk’ van PC Connected.

Natuurlijk vanwege de kwaliteit, maar ook omdat de service van PC Connected zeer klantgericht is. Onze support is doorgaans gratis en mocht het soms ècht misgaan, dan zorgt PC Connected dat u kunt doorwerken met leenapparatuur.
Bij PC Connected zijn we pas tevreden als uw systeem vlekkeloos draait en blijft draaien.

Aanschaf nieuwe computer:

U wilt een nieuwe computer aanschaffen maar u heeft geen idee welk systeem voor u geschikt is. En als u de computer dan heeft aangeschaft hoe moet u deze dan aansluiten en installeren. Hoe zit het met het internet en de email instellingen ? En niet te vergeten hoe krijg ik mijn documenten, foto's, emails en de emailcontactpersonen van mijn oude computer naar de nieuwe. Kortom vragen en problemen genoeg.
Indien u via onze servicemonteur of onze online webwinkel een computer aanschaft komen wij deze voor een all-in prijs bij u thuis naar wens installeren. Een compleet totaalpakket met een all-in prijs.
De voordelen op een rij: - Installatie van de aangeschafte software pakketten - Installatie en aansluiting van het nieuwe systeem bij u aan huis - Installatie aanwezige internetverbinding zowel draadloos als vast, inclusief beveiliging - Mogelijkheid voor installatie van uw email accounts ( Meer prijs ) - Installatie van randapparatuur zoals bijvoorbeeld printers, scanners en webcams - Mogelijkheid tot overzetten van uw data vanaf uw oude systeem naar het nieuwe systeem ( Meer prijs ) - Mogelijkheid voor het instellen van een thuis netwerk voor bijvoorbeeld het delen van bestanden     en printers over meerdere systemen (Meer prijs ) - Alle systemen hebben minimaal 2 jaar volledige garantie op de hardware - Onze systemen zijn samengesteld met A-kwaliteit onderdelen

Bestel vandaag nog een systeem uit onze webshop bestel
hier wel het Assemblage pakket erbij voor een all-in prijs! Zodra u bestelling en de betaling bij ons binnen zijn neemt één van onze servicemedewerkers binnen één werkdag contact met u op. Deze zal dan een afspraak met u inplannen voor de aflevering van uw bestelling.

Betalingen bij aanschaf nieuw systeem zijn alleen mogelijk via Ideal of overschrijving per bank.